KBvs TEAM eSports
Добре дошли в форума на KBvs TEAM.

Главен Админ: Uncensored
Админи: Admin
Модератори: JasoN
VIP: НАБИРАМЕ
Членове на отбора: Uncensored, Destiny*, Phoenix, Ephixa

Правила за всички

Go down

Правила за всички Empty Правила за всички

Писане  Admin on Нед Дек 20, 2009 10:58 am

ВАЖНО: ЗАБРАНЯВА СЕ ЦИТИРАНЕТО НА КАКЪВТО И ДА Е МАТЕРИАЛ ОТ ИНФОРМАЦИОННАТА ПЛАТФОРМА НА НБУ MOODLE. ПОТРЕБИТЕЛ, ПОИСКАЛ ЕДНОКРАТНО ИНФОРМАЦИЯ ОТ НЕЯ, ПОЛУЧАВА ПРЕДУПРЕЖЕДНИЕ. ПОТРЕБИТЕЛ, ПОИСКАЛ ПОВТОРНО ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ, ДИРЕКТНО ПОЛУЧАВА БАН .


1. Преди да публикуват мнение, потребителите трябва да прочетат описанието на съответния форум и да се съобразяват в кой раздел пишат.


2. Задължително е потребителите да използват КИРИЛИЦА, освен ако не се налага изписването на чужди думи, имена, линкове и др. Забранява се заместването на буквите Ч и Ш с цифрите 4 и 6. Постовете, в които не е спазено това правило ще бъдат изтривани.


3. Желателно е потребителите да избягват големия брой емотикони, както и прекаляването с главни букви и пунктуационни знаци в постовете и заглавията.


4. Потребители, които се представят за част от екипа на форума (администратори, модератори), ще бъдат предупреждавани, а след това санкционирани. Умоляват се потребители, които забележат подобно нещо, незабавно да уведомят ръководството на форума.


5. Забранява се публикуването на порнографски снимки, показващи полови органи, детска порнография, както и на линкове към такива материали.


6. Забранява се използването на вулгарни думи и псувни и отправянето на обиди към потребител, модератор или администратор. Потребителите, нарушили това правило ще бъдат санкционирани.


7. Забранява се публикуването на теми и мнения, изразяващи или подтикващи към каквато и да е дискриминация и нетолерантност (расова, етническа, полова и пр.). Потребителите, нарушили това правило ще бъдат предупреждавани, а след това санкционирани.


8. Спамът ще се контролира стриктно. Тези, които прекаляват, ще бъдат предупреждавани, а след това и отстранявани.


9. При публикуване на информация, свързана с държавни институции или такива, свързани с НБУ, потребителите се задължават да осигуряват доказателства за достоверността на информацията. В противен случай тя ще бъде изтривана.


10. Модераторите имат право да променят или трият постове, да трият или заключват теми, които нарушават правилата на форума и добрия тон.


11. Потребители, нарушили правилата на този форум, ще бъдат предупреждавани максумум 2 пъти, след което ще последва бан. Ако обаче потребител обижда или спори по неколегиален начин с други потребители, модератори или администратор, той ще получи директен бан.


12. Със своето писане потребителите на форума трябва да се стремят към целенасочени дискусии. Да обмислят добре встъпителните си думи, когато отварят тема и да съобразяват нейното ниво, както и нивото на своето писане.


13. Във форума на НБУ не се допуска рекламна дейност на сайтове, продукти и други с чисто комерсиална цел. Потребителите се приканват да не натрапват на аудиторията своите разработени продукти.


14. Забранява се регистрирането на повече от един акаунт (профил) от потребител. Особено строго ще се следи, когато това се прави с цел избягване на бан - в този случай, освен деактивиране на втория акаунт, ще бъде удължаван срока на наказанието по първоначалния.


15. Администраторът и модераторите имат право да променят тези правила по всяко време. Промените в правилата ще бъдат обявявани във форум „Новини".
Admin
Admin

Брой мнения : 2
Регистриран на : 20.12.2009

Вижте профила на потребителя http://kbvs.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите